Jump to content


Early Access 2 Bug Reports Thread


  • This topic is locked This topic is locked
4 replies to this topic

Conan #1 Posted 25 March 2016 - 05:32 PM

    Associate Producer, WG Labs

  • WG Staff
  • 29
  • Member since:
    03-07-2012

Hi Everyone,

 

Early Access 2 is here and because it's early access, we expect some bugs. If you do spot them, you can report them here.

Please include a clear description of the bug and a way of reproducing it if possible. I shall directly pass these reports to the devs.

 

Thank you very much for your continued support.


Conan

Associate Producer

Master of Orion / WG Labs


michaelm75au #2 Posted 28 March 2016 - 08:10 AM

    Ensign

  • Player
  • 2
  • Member since:
    02-28-2016

[build 42.6.0.5.17903W645]

On the screen 'Colony assault at', the bottom button says 'FE_VIEW_RESULTS'. I expect it means 'REVIEW_RESULTS'?



WarlordJeremy #3 Posted 19 April 2016 - 08:02 AM

    Ensign

  • Player
  • 1
  • Member since:
    09-18-2015
When I click singleplayer it simply doesn't load it just stays on a blank screen still with the planet spinning around and none of my saves work.


anomaly256 #4 Posted 30 April 2016 - 06:58 AM

    Ensign

  • Player
  • 1
  • Member since:
    03-30-2016
When I get a minor civilization quest and I open the tech tree using the link in the message from the civilization, the quest screen disappears and I can not accept the quest.  Diplomacy screen says no quests issued as well after this.

Conan #5 Posted 04 May 2016 - 04:23 AM

    Associate Producer, WG Labs

  • WG Staff
  • 29
  • Member since:
    03-07-2012
I'm sorry for disappearing for a while. I will ramp up activity in forums within this week.

Conan

Associate Producer

Master of Orion / WG Labs





1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users